default iconActie Gratis Hulp bij Energie Besparen

Heeft u moeite om de energierekening te betalen? In samenwerking met Klimaatroute helpen wij inwoners met een actie om op hun energierekening te besparen. Als u mee kan doen aan deze actie heeft u hierover een flyer ontvangen of heeft Klimaatroute bij u aangebeld.

Wat houdt de actie in?

Een energiecoach van Klimaatroute belt in de komende weken bij u aan. De coach geeft u tips en brengt kleine energiebesparende producten in uw woning aan. Bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips, ledlampen, of brievenbusborstels. U mag voor 150 euro aan producten uitkiezen. De energiecoach helpt u hierbij. Direct na het aanbrengen van de producten gaat uw energieverbruik omlaag en daarmee ook uw energierekening. Wij betalen deze actie, meedoen is voor u gratis.

Voor wie is deze actie bedoeld?

De actie 'Gratis hulp bij energie besparen' is bedoeld voor inwoners die een kleine beurs hebben en moeite hebben om de energierekening te betalen.  We gaan in verschillende fases langs de deuren. Liever een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact op via 020 244 39 77 of ga klik hier.

Deelname is vrijwillig. Als u niet wilt deelnemen, dan kunt u dat aan de deur aangeven. U kunt ook bellen naar 020 244 39 77 of mailen naar duurzaamwonen@klimaatroute.nl als u niet wil deel te nemen.

Ik wil (ook) meer energie besparen

Komt u niet in aanmerking voor deze actie maar wilt u wel graag energie besparen? Neem contact op met een energiecoach voor een gratis adviesgesprek.