build-reside iconElzenhof in Bodegraven

De Elzenhof in Bodegraven is toe aan een opknapbeurt. De wegen zijn verzakt en het riool is aan vervanging toe. Ook de bestrating mag, na zo’n 50 jaar, vernieuwd worden.

De openbare ruimte wordt opnieuw ingericht. Waar mogelijk komt er meer groen in de straat, het parkeren wordt beter georganiseerd en er komt meer kleur in de openbare ruimte. De Elzenhof  wordt ook in een klap aangepast aan het veranderende klimaat. Zo wordt de wijk beter bestand tegen enorme buien, terwijl het water bij droogte juist dichterbij gehouden wordt. Daarnaast zorgt meer groen in de wijk er ook voor dat er minder hittestress is. Vanaf de zomer 2023 is de wijk weer helemaal toekomstbestendig.

 

Aannemer Scherrenberg is vanaf  november 2022 gestart met de uitvoering van de reconstructiewerkzaamheden. Op de projectpagina of de applicatie van de aannemer vindt u details met betrekking tot de planning, fasering, updates en bewonersinformatie: www.scherrenberg.com/p/elzenhof. Voor vragen met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager voor dit werk: daniel@scherrenberg.com.

 

In het eerste onderstaande document vertellen wij u graag wat er gaat gebeuren. Zo heeft u een goed beeld over wat u kunt verwachten. Daarnaast zijn er inwonersbijeenkomsten geweest waar de plannen zijn gepresenteerd.