Meewerkend voorman buitendienst (36 uur)

Wat ga je doen?

De openbare ruimte is van iedereen, maar nog nét een klein beetje meer van jou. Jij verricht onder leiding van een coördinator alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte. Dit doe je natuurlijk samen met je collega’s maar jij bent wel het aanspreekpunt en stuurt in je team collega’s aan. Je werkt dagelijks in de straten van Bodegraven-Reeuwijk maar geen dag is hetzelfde, je bent bezig met het aanplanten bomen en heesters, bladruimen, schoonmaken van terreinen (na evenementen), snoeien, onkruidvrij houden en gladheidsbestrijding.

Aan het einde van iedere dag kijk je met trots terug op het resultaat van je harde werk: de openbare ligt er weer netjes bij!

Je bent als meewerkend voorman hét visitekaartje van de gemeente. Je beweegt je immers de hele dag door de straten van Bodegraven-Reeuwijk, Je bent klantvriendelijk en gaat respectvol om met onze bewoners. Je hebt uiteraard oog voor je omgeving, vind dienstverlening belangrijk, je neemt verantwoordelijkheid en hebt oog voor veilig werken. Je vindt het leuk om in een team te werken, maar je kan collega’s aanspreken en motiveren.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde (V)MBO opleiding in het groen of een aantal jaar relevante werkervaring. Heb je een certificaat voor het gebruik van een motorkettingzaag, bosmaaier of andere onderhoudsmachines? Dan is dat mooi meegenomen. Daarnaast heb je een VCA en EHBO certificaat of bent bereid deze te halen. Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we?

  • Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng, die we dan uiteraard ook van jou verwachten;
  • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband; 
  • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bieden we je een salaris aan van maximaal € 3.323,- (indicatief schaal 6) bij een werkweek van 36 uur.
  • Een individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. In je IKB zit onder andere het vakantiegeld en eindejaarsuitkering verwerkt; 
  • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP; 
  • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband; 
  • Een organisatie waarbij besluitvorming niet via een bureaucratisch proces gaat maar pragmatisch en laag in de organisatie wordt vormgegeven.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gemeente waar we het net even iets anders doen! Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk werken we vanuit wisselende rollen zelf organiserend samen aan de opgaven zoals die vanuit de samenleving naar ons toe komen. Wij hechten waarde aan persoonlijke dienstverlening, dienstverlening waar de burger centraal staat. We maken het makkelijker voor de inwoner. Waarbij we het belangrijk vinden dat onze inwoners zich welkom, betrokken en goed gefaciliteerd voelen. 

Belangstelling?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief via de link. Voor vragen over de vacature, kun je via telefoonnummer 0172-522522 contact opnemen met Jasper Klomp (Beheerder groen, spelen en begraafplaatsen) of Aaiman Kamzoun (Beleidsadviseur Afval & Schoon) en over de procedure met Rekha Bechan-Ramdat (HR adviseur), tel 06-21848998.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld