Plus Hoogendoorn wint Ondernemersprijs

31 januari 2024
Home

Onder applaus van de ruim vijfhonderd aanwezigen werd Plus Hoogendoorn uit Waarder deze week in de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2024.

In de categorie Detailhandel & Horeca maakte oud-winnaar Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken bekend dat Dick Hoogendoorn van Plus Hoogendoorn door de jury als winnaar was aangewezen. Burgemeester Michiel Grauss van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, waar Waarder deel van uitmaakt, overhandigde de trofee. De jury spreekt in haar rapport over een betrokken ondernemer met een groot hart en verwijst daarbij naar het oprichten en bevoorraden van een voedselbank en het ondersteunen van vele lokale verenigingen.

In de categorie Grootzakelijk maakte oud-winnaar Jaap Dijkgraaf van DWA bekend dat Kruiswijk Groep door de jury tot winnaar verkozen was. De Goudse Betonmortelcentrale uit Gouda en Bizway uit Bodegraven waren ook genomineerd in deze categorie. Bizway kreeg een zeer positieve boordeling in het juryrapport met als slotzin: “De directie en het personeel van Bizway weten wat ze willen en hoe ze dat moeten bereiken, wat resulteert in een sterke en vooruitstrevende onderneming die klaar is om de belangrijke uitdagingen van de toekomst aan te gaan.”

De Ondernemersprijs Midden-Holland heeft als doel ondernemers en ondernemerschap te waarderen en in het zonnetje zetten. Dit wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas i.s.m. de gemeenten georganiseerd.

De volledige juryrapporten en foto’s van het evenement zijn terug te vinden op de website van de Ondernemersprijs Midden-Hollandexterne-link-icoon.