Groene Pluim

Welke ondernemer verdient De Groene Pluim 2024?

21 juni 2024
Home

Veel bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk zijn al goed bezig op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is niet altijd zichtbaar. Maar wel inspirerend voor andere ondernemers! In 2023 ging de eerste Groene Pluim in onze regio naar sociale onderneming De Assembleurs uit Bodegraven.

De Groene Pluim: erkenning voor duurzaam en sociaal ondernemen

Stichting De Groene Pluim stimuleert ondernemers in heel Nederland om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet door hen te controleren, maar door hen te belonen. Om voor zo’n pluim in aanmerking te komen, doorloopt het bedrijf een door experts uitgevoerde audit.

Doe mee! Aanmelden kan tot 10 juli 2024 

Wilt u zich ook scharen bij de koplopers in onze gemeente? Of kent u een onderneming in onze regio die net als De Assembleurs De Groene Pluim echt verdient? 

Ga naar degroenepluim.nl en geef kort aan wat uw bedrijf doet als het gaat om duurzaam ondernemen, personeel, energie en grondstoffen. Heeft u zich al eerder aangemeld maar heeft uw bedrijf nieuwe acties die het verschil maken? Dan nodigen wij u van harte uit om u opnieuw aan te melden! 

Deskundigen van de Stichting De Groene Pluim beoordelen of u opnieuw in aanmerking komt voor een audit . Uiteindelijk zal uit de inzendingen één bedrijf worden gekozen die tijdens de Duurzaamheidsmarkt op 28 september 2024 De Groene Pluim in ontvangst mag nemen.