Afvalkalender

Bekijk op welke dag het afval in uw wijk wordt opgehaald.

Ophaaldagen

Kijk op de website van Cyclus externe-link-icoonvoor de ophaaldagen of download de app en blijf op de hoogte. Log in met uw postcode en huisnummer en zie wanneer het afval bij u wordt opgehaald. Er is geen papieren afvalkalender meer. Wilt u toch graag uw eigen overzicht op papier ontvangen, dan kunt u dit opvragen bij het Klantcontactcentrum van de gemeente. Bel hiervoor met 0172 - 522 522, dan ontvangt u een kopie van uw afvalkalender per post thuis.

De inzameling van de groene minicontainers (GFT+E groen), gebeurt eens in de twee weken op vrijdag. Het PMD-afval wordt eens in de twee weken op donderdag opgehaald. Restafval kunt u met uw milieupas zelf in de ondergrondse containers stoppen. In de buitengebieden wordt het restafval in de zwarte minicontainer tweewekelijks opgehaald. Oud papier wordt elke maand opgehaald.

Textiel kunt u in dichtgebonden zakken deponeren in textielcontainers in de gemeente, inleveren bij de milieustraat of aanbieden bij de huis-aan-huis inzameling die Sympanyexterne-link-icoon enkele keren per jaar organiseert. Hier staan de inzameldata in 2024 op een rij:

  • Maandag            22 januari 2024
  • Maandag            8 april 2024
  • Vrijdag                 23 augustus 2024
  • Maandag            25 november 2024

Meer informatie?

Heeft u vragen over de afvalinzameling of de aanbiedtijden? Lees meer op de Cyclus websiteexterne-link-icoon, kijk in de Cyclus afval-app of neem contact op met de Klantenservice van Cyclus. Dit kan per e-mail via info@cyclusnv.nl of telefonisch via 0182-547500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).

Hoeveel restafval u heeft aangeboden bekijken

Wilt u graag weten hoe vaak u restafval heeft aangeboden? Via de website van Cyclus kunt u eenvoudig uw inworpen raadplegen. Ga naar www.cyclusnv.nl/mijngegevensexterne-link-icoon om uw inworpen te bekijken.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Cyclus: 0182-547500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).