trash iconAfvalkalender

Bekijk op welke dag het afval in uw wijk wordt opgehaald.

Inzameldagen

 

Raadpleeg de digitale afvalkalender op de Cyclus website of download de app en blijf op de hoogte. Log in met uw postcode en huisnummer en zie wanneer het afval bij u wordt opgehaald. Er is geen papieren afvalkalender meer. Wilt u toch graag uw eigen overzicht op papier ontvangen, dan kunt u dit opvragen bij het Klantcontactcentrum van de gemeente. Bel hiervoor met 0172 - 522 522, dan ontvangt u een uitdraai van uw afvalkalender per post thuis.

De inzameling van de groene minicontainers (GFT+E groen), gebeurt eens in de twee weken op vrijdag. Het PMD-afval wordt eens in de twee weken op donderdag opgehaald. Restafval kunt u met uw milieupas zelf in de ondergrondse containers stoppen. In de buitengebieden wordt het restafval in de zwarte minicontainer tweewekelijks opgehaald. Oud papier wordt eens in de maand opgehaald.

Textiel kunt u in dichtgebonden zakken deponeren in textielcontainers in de gemeente, inleveren bij de milieustraat of aanbieden bij de huis-aan-huis inzameling die Sympany enkele keren per jaar organiseert. Hier staan de inzameldata in 2024 op een rij:

  • Maandag            22 januari 2024
  • Maandag            8 april 2024
  • Vrijdag                 23 augustus 2024
  • Maandag            25 november 2024

Meer informatie?

Heeft u vragen over de afvalinzameling of de aanbiedtijden? Lees meer op de Cyclus website, kijk in de Cyclus afval-app of neem contact op met de Klantenservice van Cyclus. Dit kan per e-mail via info@cyclusnv.nl of telefonisch via 0182-547500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).

Inworpen restafval raadplegen

Wilt u graag weten hoe vaak u restafval heeft aangeboden? Via de website van Cyclus kunt u eenvoudig uw inworpen raadplegen. Ga naar www.cyclusnv.nl/mijngegevens om uw inworpen te bekijken.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Cyclus: 0182-547500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).