Bodegraafse Oude Rijnzone

De komende maanden maakt de gemeente een plan voor de toekomst van het gebied ten noorden van het spoor in Bodegraven. En dan met name voor de buitenkant van dit gebied, in het noord(oost)en. Dit doen we graag samen met u!

De Oude Rijnzone bij Bodegraven is een goede locatie om veel ontwikkelingen een plek te geven. Het gebied ligt dicht bij het station en de snelweg en heeft een stevige ondergrond. In de Toekomstvisie Bodegraven-Reeuwijk én de Dorpsvisie Bodegraven is dit gebied daarom aangewezen als plek om Bodegraven te versterken.

De Oude Rijn is al eeuwenlang het toneel van boeiende verhalen en ontwikkeling. Van de Romeinen met hun legerplaatsen, de verdediging vanuit de Hollandse Waterlinie tot aan de kaashandel met de pakhuizen aan het water. En nog steeds is de Oude Rijnzone een levendig gebied met woningen, bedrijven, recreatie, handel en vervoer.

De komende maanden gaan we een plan maken voor de Bodegraafse Oude Rijnzone. Dat doen we graag samen met u. Woont of werkt u bijvoorbeeld in of vlak bij het gebied en wilt u meedenken over hoe het er in de toekomst uit komt te zien? Of bent u op zoek naar een woning? Zoekt u uitbreiding of een plek voor uw bedrijf of uw organisatie? Of heeft u een goed idee voor recreatie in het gebied? Puzzel met ons mee aan de Oude Rijnzone!externe-link-icoon