Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA, domein 1)

Werk je graag buiten, ben je sportief aangelegd en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als BOA bedien je een verzorgingsgebied van 88 km2, waaronder ook het plassengebied valt. Dit doe je schouder aan schouder met je collega’s, waarbij je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je surveilleert in dorpskernen, houdt toezicht op parkeren, handhaaft op huisvuil en voert integrale controles uit. Je gaat verder toezicht houden op recreatie of de visserij in het plassengebied en op de Alcoholwet. Daarnaast handel je meldingen af, bied je ondersteuning bij incidenten en spreekt overlast gevende personen aan.

Je bent een vertrouwd gezicht binnen de gemeente en je weet met jouw dienstverlenende instelling burgers te helpen bij allerlei vragen. Je bent ook de oren en ogen van de organisatie zelf. Zaken die je buiten opvallen, deel je proactief met je collega’s van andere teams. Denk hierbij aan je collega’s van Verkeer, Openbare Ruimte en het Sociaal Domein.

Wie ben jij?

Je buigt mee waar dat kan en blijft staan waar dat nodig is. In je optreden ga je doortastend en doordacht te werk. Als vanzelf vind je de juiste toon om contact te maken met mensen en daarin kun je goed overweg met emoties. Je bent van nature kalm, professioneel en je bent bewust van je eigen handelen. Je bent integer, je werkt met gevoelige informatie en je weet dat je daar buiten je werk niet over praat. Je collega’s kunnen blind op je vertrouwen en andersom. Je doet het samen en in moeilijkheden sta je er met én voor elkaar. Je werkt niet alleen goed samen met je collega’s maar ook met onze externe partners, zoals de politie. Jij vindt het geen enkel probleem om de hele dag in beweging te zijn en je bent flexibel in de indeling van de dag- en avonddiensten. Het spreekt voor zich dat je een geldig BOA getuigschrift of HTV diploma hebt en het is een pré als je al beschikt over RTGB en een DHW certificaat.

Wat wij jou bieden

  • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.784,- bruto per maand (indicatief schaal 7) bij een werkweek van 36 uur;
  • De functie is beschikbaar voor 36 uur per week;
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband
  • Een individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. In je IKB zit onder andere het vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof verwerkt;
  • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP;
  • Om te werken aan jouw ontwikkeling, stimuleren wij het volgen van trainingen en opleidingen.

Wie zijn wij?

Een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers, staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, pakken eigenaarschap en ondernemen actie. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen. Wij werken met ruim 240 toegewijde collega’s in vier domeinen integraal samen aan diverse opgaves en thema’s zoals die vanuit de samenleving op ons af komen. Deze samenorganiserende manier van werken maakt ons als organisatie flexibel en wendbaar. Dit maakt dat wij kunnen blijven inspelen op de blijvend veranderende omgeving. Wij zijn trots op onze collega’s en helpen hen bij hun persoonlijke groei. Wij kennen voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden een prettige werkomgeving.

Belangstelling?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief.externe-link-icoon Voor vragen over de vacature kun je via telefoonnummer 0172-522522 contact opnemen met Marcel Kanters (coördinator BOA) en over de procedure met Rekha Bechan-Ramdat (HR adviseur).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.