Kees Oskam

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap! Het is een betekenisvolle stap in jullie leven om, in liefde en trouw, er voortaan voor elkaar te zijn.

Ik stel mij graag kort voor. In 1978 ben ik getrouwd met Enna. Wij hebben 4 getrouwde kinderen en 12 kleinkinderen. Ik woon mijn hele leven in de kern Driebuggen. Tot mijn pensionering in 2022 werkte ik met name in de ontwikkeling en het beheer van vastgoed. Daarnaast ben ik 14 jaar raadslid geweest (voor de Christen Unie) in de gemeente Reeuwijk en 9 jaar wethouder in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Nu ik gepensioneerd ben, heb ik meer tijd om te klussen aan onze woning en stel ik mij graag dienstbaar op, onder andere als mantelzorger.

Graag ga ik met jullie in gesprek om te horen wat jullie inspireert en wat de wensen zijn voor de invulling van jullie grote dag. Zo kan ik mijn bijdrage afstemmen op jullie persoonlijke ideeën. Bijvoorbeeld in de vorm van een toespraak met zowel een serieuze kijk op het huwelijk of geregistreerd partnerschap als ruimte voor gepaste humor.