Let's Go jongerenactiviteiten

Let's Go is een verzamelproject van activiteiten voor jongeren. Van sporten en bewegen tot koken, vooral activiteiten die leuk zijn en waar ruimte is voor nieuwe contacten en persoonlijke gesprekken. 

MDT

MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Wil jij in een korte tijd jouw talenten ontwikkelen, iets doen voor een ander en mensen ontmoeten buiten je eigen leefwereld? Doe dan mee met MDT!

Kijk voor meer informatie op de website van MDTexterne-link-icoon.

Sport en Welzijn

Je hebt het druk met school, werken, vrienden en andere dingen. Past sporten en bewegen nog wel in jouw drukke schema? Ja, zeker! Of je nu gezellig met elkaar gaat sporten bij een sportvereniging of juist naar de sportschool gaat, bij SenW vinden we dat sporten en bewegen vooral leuk en gezellig moet zijn.

Kijk op de website van SenW externe-link-icoonvoor meer informatie. 

Centrum voor Jeugd en Gezin

Of je nou jong of oud bent, kind, ouder, verzorger, opa of oma. Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin gratis advies krijgen over het opvoeden en opgroeien van kinderen in alle leeftijden.

Kijk op de website van Centrum voor Jeugd en Gezinexterne-link-icoon voor meer informatie. 

SAM Welzijn

Je kan de jongerenwerkers overal tegen komen: in de buurt, op school, op sportveldjes, jongerencentrum de Zon, bij Cheers, in het Huis van Alles en alle andere plekken waar jij en andere jongeren komen. De jongerenwerkers organiseren samen met jongeren activiteiten. Maken ontmoeting mogelijk en helpen je persoonlijk op weg bij vragen en problemen.

Kijk op de website van SAM Welzijnexterne-link-icoon voor meer informatie. 

De Zon

Evenementen en activiteiten in De Zon worden doorgaans gerealiseerd door vrijwilligers en door jongeren uit het jongerenwerk. Ze dagen de mensen uit om zoveel mogelijk helemaal zelf te doen in het kader van talentontwikkeling.

Kijk op de website van De Zonexterne-link-icoon voor meer informatie.