Medewerker Backoffice (24-36 uur)

Ligt jouw hart bij het werken met burgers en het verwerken van hun persoonsgegevens? Wil je werken in een leuk team bij een gemeente waar we volop met ontwikkelingen bezig zijn? Ben je dienstverlenend, vernieuwend en nauwkeurig in het werken met persoonsgegevens? Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn!

Wat ga je doen?

Alle voorkomende werkzaamheden binnen de backoffice Burgerzaken komen aan de orde, het is bij jou in goede handen. Als een groeiende gemeente van bijna 37.000 inwoners komen er genoeg interessante vraagstukken voorbij voor jou als medewerker backoffice. In deze functie werk je samen met je collega’s aan alle voorkomende zaken op het gebied van reisdocumenten, rijbewijzen, de basisregistratie personen en burgerlijke stand. Je informeert de burger over de producten en diensten van de gemeente en geeft een passend advies. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Mutaties in de BRP, buitenlandse brondocumenten en eerste inschrijvingen beoordelen en verwerken;
 • Toetsen van RWN aanvragen;
 • Opmaken van akte van de Burgerlijke Stand, geboorte, huwelijk, overlijden met toepassing van IPR;
 • Regiefunctie over alle meldingen voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap met planning en uitvoering;
 • Key-user JCC;
 • Fungeren als vraagbaak voor de medewerker frontoffice.

Wat breng je mee?

Jouw enthousiasme en energie weet jij over te brengen op anderen. Een beetje pit, daar houden wij wel van! Jij draait binnen de backoffice nergens je hand voor om, een echte doorpakker. Het toepassen van jouw kennis en ervaring als medewerker Backoffice bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zal goed tot zijn recht komen. Jij kijkt verder dan alleen jouw eigen werk en je wilt jouw kennis en vaardigheden ook inzetten bij het optimaliseren van onze afdeling. Je bent je bewust van ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving en neemt je collega’s hierin mee. Daarnaast heb je ook:

 • Mbo werk- en denk niveau;
 • Meerdere jaren werkervaring binnen Burgerzaken;
 • Kennis en ervaring met Iburgerzaken;
 • Opleiding MLO-BZ/BABZ  of in bezit zijn van onderdelen Diplomalijnen op NLQF-niveau 4.

Wat bieden we?

 • Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng, die we dan uiteraard ook van jou verwachten;
 • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband; 
 • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bieden we je een salaris aan van maximaal € 4.244,- (indicatief schaal 8) bij een werkweek van 36 uur.
 • Een individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. In je IKB zit onder andere het vakantiegeld en eindejaarsuitkering verwerkt; 
 • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP.

Wie zijn wij?

Een gemeente waar een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers, hoog in het vaandel staat. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, pakken eigenaarschap en ondernemen actie. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen. Wij werken met ruim 240 toegewijde collega’s in vier domeinen integraal samen aan diverse opgaves en thema’s zoals die vanuit de samenleving op ons af komen. Deze samenorganiserende manier van werken maakt ons als organisatie flexibel en wendbaar. Dit maakt dat wij kunnen blijven inspelen op de blijvend veranderende omgeving. Wij zijn trots op onze collega’s en helpen hen bij hun persoonlijke groei. Wij kennen voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden een prettige werkomgeving.

Belangstelling?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief.externe-link-icoon Voor vragen over de vacature, kun je via telefoonnummer 0172-522522 contact opnemen met Agrene Statia (coördinator Burgerzaken) of Marjan Kakiaij (medewerker Backoffice) en over de procedure met Rekha Bechan-Ramdat (HR adviseur).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld