Melding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw (woon)omgeving of ervaart u overlast? Doet uw straatverlichting het niet, zit er een gat in de weg of heeft u een vraag over zwerfvuil of onkruid? Laat het ons weten en geef de melding door via de onderstaande knop. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren via telefoonnummer 0172 522 522.
In het weekend en ’s avonds kunt u de politie bellen via tel: 0900-8844. Bij spoed belt u: 112. U kunt ook contact opnemen met de wijkagent.

Download de BuitenBeter App

In de app kunt u eenvoudig uw melding openbare ruimte doorgeven. U kunt de app downloaden in de Google Play storeexterne-link-icoon of in de App Storeexterne-link-icoon. Ons meldingssysteem is nog volop in ontwikkeling. Uw ervaring vinden wij daarom erg belangrijk. Verbeteringen, tips en suggesties zijn meer dan welkom en kunt u via ons contactformulierexterne-link-icoon of telefonisch 0172-522522 aan ons doorgeven.

Download de MijnGemeente App

In de app kunt u eenvoudig uw melding openbare ruimte doorgeven. U kunt de app downloaden in de Google Play storeexterne-link-icoon of in de App Storeexterne-link-icoon.

Voorbeeldpagina's van mijn gemeente app

Screenshots van een melding in de mijn gemeente app

Staatsbosbeheer

Voor meldingen van o.a. vernielingen of gedumpt (drugs)afval die u aantreft tijdens uw wandeling in ons boswachtersgebied Groenalliantie, kunt u terecht bij onderstaande.

Het boswachtersgebied Groenalliantie wordt beheerd door Staatsbosbeheer en omvat Recreatieterrein Elfhoeven, Twaalfmorgen en Reeuwijkse Hout.

Voor informatie over o.a. de hondenverordening of lopende natuurprojecten, kunt u ook terecht bij de boswachters.

Heeft u een algemene vraag?
Mail dan naar:  info@staatsbosbeheer.nl