living-household iconMelding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw (woon)omgeving of ervaart u overlast? Doet uw straatverlichting het niet, zit er een gat in de weg of heeft u een vraag over zwerfvuil of onkruid? Laat het ons weten en geef de melding door via de onderstaande knop. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren via telefoonnummer 0172 522 522.
In het weekend en ’s avonds kunt u de politie bellen via tel: 0900-8844. Bij spoed belt u: 112. U kunt ook contact opnemen met de wijkagent.

Download de BuitenBeter App

In de app kunt u eenvoudig uw melding openbare ruimte doorgeven. U kunt de app downloaden in de Google Play store of in de App Store. Ons meldingssysteem is nog volop in ontwikkeling. Uw ervaring vinden wij daarom erg belangrijk. Verbeteringen, tips en suggesties zijn meer dan welkom en kunt u via ons contactformulier of telefonisch 0172-522522 aan ons doorgeven.

Download de MijnGemeente App

In de app kunt u eenvoudig uw melding openbare ruimte doorgeven. U kunt de app downloaden in de Google Play store of in de App Store.

Voorbeeldpagina's van mijn gemeente app

Screenshots van een melding in de mijn gemeente app

Staatsbosbeheer

Voor meldingen van o.a. vernielingen of gedumpt (drugs)afval die u aantreft tijdens uw wandeling in ons boswachtersgebied Groenalliantie, kunt u terecht bij onderstaande.

Het boswachtersgebied Groenalliantie wordt beheerd door Staatsbosbeheer en omvat Recreatieterrein Elfhoeven, Twaalfmorgen en Reeuwijkse Hout.

Voor informatie over o.a. de hondenverordening of lopende natuurprojecten, kunt u ook terecht bij de boswachters.

Heeft u een algemene vraag?
Mail dan naar:  info@staatsbosbeheer.nl