Ruben - Adviseur Ruimtelijke Ordening

Over Ruben
Via een stage ben ik hier binnen gerold. Al snel voelde ik mij hier thuis en ben ik blijven hangen. Ik werk als adviseur ruimtelijke ordening en ben gespecialiseerd in participatieprojecten. Samen met de initiatiefnemers van ruimtelijke plannen werk ik aan een mooiere fysieke leefomgeving in Bodegraven-Reeuwijk.

“Ik werk met veel plezier en trots bij de gemeente”.

Energie
Ik haal veel energie uit inhoudelijke discussie met collega's en gesprekken met initiatiefnemers. En ik zet mij van harte in voor het belang van onze bewoners. Onlangs heeft het college mijn leidraad participatie vastgesteld. Dit is een handreiking voor initiatiefnemers die hen moet helpen bij het uitvoeren van participatie bij bouwplannen. Een project waar ik trots op ben.

Hoe ziet een gemiddelde dag er uit?
De week beginnen we altijd met de weekstart. Hier bespreken we als team hoe het persoonlijk en op het werk gaat. Verder ziet mijn werkdag ziet er vaak gevarieerd uit. Ik heb vergaderingen met collega's, zit aan tafel met initiatiefnemers en wethouders, schrijf ruimtelijke adviezen en heb gezellige kletspraatjes met mijn teamgenoten. Aan het eind van de week doe ik vaak nog een lekkere borrel met mijn collega's.

Wat moeten collega’s weten?
Ik werk met vriendelijke, integere en open collega’s. Er is een groot gevoel van saamhorigheid, wat mij aanspreekt. Zelfstandig kunnen werken is een pré. Dit betekent zeker niet dat je er alleen voor staat, maar wel dat je zelf aan het roer staat. Dat moet wel bij je passen. Dat maakt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk anders dan andere werkgevers. De mate van vrijheid om zelf je werkzaamheden in te richten. Met de vrijheden die de gemeente Bodegraven-Reeuwijk biedt, krijg ik de ruimte om mij te ontwikkelen op de gebieden die ik zelf wil.