Schulddienstverlening

Heeft u schulden? Of wilt u er juist voor zorgen dat u geen schulden krijgt? Neem dan contact op met Team Schulddienstverlening.

Meldt u zich aan voor schulddienstverlening? Dan gaan we met u bespreken wat we kunnen doen om uw problemen aan te pakken. U krijgt persoonlijk advies, informatie en ondersteuning bij het oplossen of voorkomen van schulden. Het regelen van schulden en budgetbeheer wordt door de Kredietbank Nederland uitgevoerd. De consulenten zullen ook daarmee in contact zijn. De gemeente neemt de schulden niet over maar zoekt gezamenlijk hiervoor naar een oplossing. Ook als u nog geen schulden heeft, kunnen wij u advies geven en ondersteunen.

Het team Schulddienstverlening is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar. U kunt contact opnemen door te bellen naar: 0172- 52 25 22 of een email te sturen aan: sdv@bodegraven-reeuwijk.nl

Wilt u graag op een eenvoudige manier uitleg over wat schuldhulpverlening is en hoe het traject verloopt? Steffie heeft een websiteexterne-link-icoon met eenvoudige teksten gemaakt voor mensen die schulden hebben.