Werken voor Bodegraven - Reeuwijk

De organisatie

In onze organisatie staat een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers hoog in het vaandel. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, pakken eigenaarschap en ondernemen actie. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen. Wij werken met ruim 240 toegewijde collega’s in vier domeinen integraal samen aan diverse opgaves en thema’s zoals die vanuit de samenleving op ons af komen.

Deze samenorganiserende manier van werken maakt ons als organisatie flexibel en wendbaar. Dit maakt dat wij kunnen blijven inspelen op de blijvend veranderende omgeving. Wij zijn trots op onze collega’s en helpen hen bij hun persoonlijke groei. Wij kennen voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden een prettige werkomgeving.

De gemeente

De gemeente Bodegraven- Reeuwijk ligt midden in het Groene Hart, tussen de gemeenten Gouda, Woerden en Alphen aan den Rijn. Een strategische ligging langs de A12, de N11 en de spoorlijn Utrecht-Leiden (NS station Bodegraven) betekent dat we goed te bereiken zijn vanuit de vier grote steden; Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Mede daardoor zijn we een uitermate aantrekkelijke gemeente voor bewoners en ondernemers. Met 35.000 inwoners op een oppervlakte van 88 km2, kenmerkt onze gemeente zich door een dorps- en landelijk gebied waar naast wonen en bedrijvigheid ook recreatie plaatsvindt. De Reeuwijkse plassen zijn erg geliefd onder recreanten. Onze strategische ligging en het prettige woon-, recreatie- en werkvoorzieningen, maakt van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een gewilde en geliefde plek om te wonen, te werken en te recreëren.