Gemeentelijk energieloket

Het gemeentelijk energieloket is hetDuurzaam Bouwloket.externe-link-icoon  Dit is een alles-in-één energieloket. Woningeigenaren en bedrijven kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen, energiezuinig en aardgasvrij maken van hun woning of werkplek.

Gratis en onafhankelijk advies verduurzamen woning of werkplek

We weten nog niet precies hoe onze duurzame energie-infrastructuur eruit komt te zien, maar er zijn genoeg maatregelen die u nu al kunt nemen om uw woning of werkplek voor te bereiden op de toekomst. 

Denk bijvoorbeeld aan: hoogwaardige isolatie, inductie koken, uw verwarmingssysteem geschikt maken om te verwarmen met lage temperatuur en het zelfstandig opwekken van duurzame energie. 

Bekijk alvast het online stappenplanexterne-link-icoon over hoe u uw woning kunt verduurzamen of regel direct online een advies op maatexterne-link-icoon. Op de website van het Duurzaam Bouwloket kunt u ook de ervaringen van andere bewoners uit onze gemeenteexterne-link-icoon vinden

Contact 

Wilt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 0172-224013. U kunt ook een online contactformulierexterne-link-icoon invullen en het Duurzaam Bouwloket met u contact op laten nemen.

Vindt u het prettiger om eerst contact te hebben met een gemeentelijke energiecoach? Dat kan ook! Ga naar onze pagina over het gratis adviesgesprek met een gemeentelijke energiecoachexterne-link-icoon