Gemeentelijke energiecoach

Bent u woningeigenaar en wilt u uw woning verduurzamen maar weet u niet waar u het beste kunt beginnen? Of wilt u advies hoe u energie kunt besparen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze gemeentelijke energiecoaches.

Wat doet een gemeentelijke energiecoach?

Een gemeentelijke energiecoach is iemand die in de gemeente woont en alles weet over het verduurzamen van uw woning en energiebesparing. De coaches hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en richten zich op woningeigenaren. 

De gemeentelijke energiecoach biedt u een gratis adviesgesprek bij u thuis aan waarmee u inzicht krijgt in mogelijke verduurzamingsstappen voor uw woning. Om dit te doen, maakt de coach een rapportage op basis van uw huiskenmerken. Ook is de coach getraind in het gebruiken van een warmtecamera om ‘warmtelekken’ in uw woning te ontdekken.

Met het gratis adviesgesprek krijgt u handvaten om te beginnen met het verduurzamen van uw woning of geeft het u inzicht waar u staat met het verduurzamen van uw woning. Ook krijgt u advies over hoe u in uw woonsituatie (meer) energie kunt besparen. 

Naast het gesprek krijgt u toegang tot een online omgeving. Deze online omgeving helpt u inzicht te krijgen in de besparingsmogelijkheden en hoe u het beste uw woning kunt verduurzamen. 

Vindt u het prettiger om zelf informatie op te zoeken over het verduurzamen van uw woning en energiebesparing? Of wilt u weten hoe u uw bedrijfspand kunt verduurzamen? Kijk dan bij ons gemeentelijk energieloketexterne-link-icoon

Contact 

Voor het aanvragen van een gratis adviesgesprek kunt u op de knop Aanmelden externe-link-icoonklikken en het aanvraagformulier invullen.

Zelf energiecoach worden

We zijn altijd op zoek naar meer energiecoaches. Heeft u interesse om energiecoach te worden om zo uw buurtbewoners te helpen met energiebesparing? Dat kan! 

Neem contact op via duurzaam@bodegraven-reeuwijk voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.