Project 'voor de brug' in Driebruggen

Dit project wordt nog afgebouwd. Jansen en de Jong laat door middel van een impressie zien hoe project Voor de Brug er straks uit ziet. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Vervolg

Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft in de afgelopen jaren samen met Bolton Bouw fase 1 en 2 van het project ‘Voor de Brug’ gerealiseerd: 51 woningen. Als vervolg wordt momenteel fase 3 voorbereid. Deze fase bestaat uit het realiseren van 19 woningen waarmee het project in totaal 70 woningen groot is. De derde fase is een voortzetting van de al gerealiseerde woningen en zal naar alle waarschijnlijkheid bestaan uit 12 rijwoningen, 6 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Het bestemmingsplan voor deze fase is gedurende de voorgaande fasen aangepast voor het realiseren van de woningen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het project kunt u terecht bij de projectleiders Martin Ket en Jaap Littooij van gemeente Bodegraven-Reeuwijk, bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0172 522 522 of via  info@bodegraven-reeuwijk.nl.