build-reside iconVlietkade in Bodegraven

Aan de Overtocht 64 in Bodegraven, op het voormalige Versluys-terrein, ontwikkelt Thunissen een nieuwbouwplan.

Het plan schetst woningen van verschillende aard. Er komen 17 sociale (huur)appartementen en 50 koopwoningen in verschillende prijsklassen. Er zijn verschillende soorten koopwoningen, variërend in prijsklasse: 4 comfortwoningen bedoeld voor senioren die vooral op de begane grond willen wonen, 8 wat duurdere appartementen, 9 beter betaalbare rijtjeshuizen en 29 woningen met een eigen tuin. Er komen 123 parkeerplaatsen. Dat is inclusief 18 extra parkeerplaatsen om de parkeerdruk in de omgeving te verminderen.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling is om woningen te realiseren met een zorgvuldige aansluiting op de omgeving. De woningen krijgen een eigentijds ontwerp, zijn energiezuinig en volledig aardgasloos. Het stedenbouwkundig plan is opgesteld in samenwerking met IMOSS uit Amersfoort en het architectonisch ontwerp is van Bureau 070 uit Den Haag.

Planning

Het plan wordt in samenspraak met buurtbewoners en betrokkenen verder uitgewerkt en dan komt het bestemmingsplan voor alle inwoners ter inzage. De volgende inloopavond wordt ingepland in maart/april 2023. Naar verwachting start in het vierde kwartaal van 2023 de verkoop van de woningen. Vervolgens start dan begin 2024 de bouw van de woningen. 

Op de hoogte blijven van het project?

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte blijven van de plannen? Aanmelden is mogelijk via het contactformulier op de projectwebsite van de ontwikkelaar.